در بخش آشپزی این بار دستور تهیه کورن داگ را برای شما در نظر گرفته ایم. با سایت گهر همراه باشید.
.
.
مواد لازم برای تهیه کورن داگ :
.
شیر ۲۵۰ گرم
آرد ذرت ۲۳۰ گرم زرد رنگ
آرد سفید ۱۲۵ گرم و کمی اضافه در حد یکی دو قاشق غذاخوریزرد رنگ
شکر ۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری
سس خردل ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۲ عدد
روغن کنجد ۲ قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
هات داگ ۸ عدد
طرز تهیه کورن داگ :
.
آرد،آرد ذرت، شکر، بیکینگ پودر و خردل و ۲/۱ قاشق چایخوری نمک را در ظرفی مخلوط کنید .
در ظرفی دیگر شیر و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید و به مخلوط قبلی بیفزایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .
خمیر را در لیوان بلندی ریخته کنار بگذارید.
تابه گود بلندی را انتخاب کنید روغن سرخ کردنی را تا ارتفاعی که به بلندی سوسیس ها باشد در آن بریزید و داغ کنید تا درجه حرارت روغن به ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد .
سوسیس ها را در سیخ چوبی فرو کنید آرد اضافه را در بشقاب ریخته سوسیس ها را در آن زده سپس در خمیر بزنید و در روغن داغ بگذارید تا زمانی که روی آن طلائی شود.
سپس از روغن خارج نموده روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود .
امیدواریم از این بخش آشپزی پورتال گهر لذت برده باشید.