X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور تهیه کورن داگ

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۱ فروردین
بازديد : 589

در بخش آشپزی این بار دستور تهیه کورن داگ را برای شما در نظر گرفته ایم. با سایت گهر همراه باشید.

.

corn dog دستور تهیه کورن داگ

.

مواد لازم برای تهیه کورن داگ :

.

شیر ۲۵۰ گرم

آرد ذرت ۲۳۰ گرم زرد رنگ

آرد سفید ۱۲۵ گرم و کمی اضافه در حد یکی دو قاشق غذاخوریزرد رنگ

شکر ۲ قاشق غذا خوری

بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری

سس خردل ۲ قاشق غذا خوری

تخم مرغ ۲ عدد

روغن کنجد ۲ قاشق غذا خوری

نمک به میزان لازم

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

هات داگ ۸ عدد

طرز تهیه کورن داگ :

.

آرد،آرد ذرت، شکر، بیکینگ پودر و خردل و ۲/۱ قاشق چایخوری نمک را در ظرفی مخلوط کنید .

در ظرفی دیگر شیر و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید و به مخلوط قبلی بیفزایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .

خمیر را در لیوان بلندی ریخته کنار بگذارید.

تابه گود بلندی را انتخاب کنید روغن سرخ کردنی را تا ارتفاعی که به بلندی سوسیس ها باشد در آن بریزید و داغ کنید تا درجه حرارت روغن به ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد .

سوسیس ها را در سیخ چوبی فرو کنید آرد اضافه را در بشقاب ریخته سوسیس ها را در آن زده سپس در خمیر بزنید و در روغن داغ بگذارید تا زمانی که روی آن طلائی شود.

بخوانید :   موانع ساده شاد بودن در زندگی را بشناسید و رفع کنید

سپس از روغن خارج نموده روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود .

امیدواریم از این بخش آشپزی پورتال گهر لذت برده باشید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي