دستور تهیه کورن داگ

در بخش آشپزی این بار دستور تهیه کورن داگ را برای شما در نظر گرفته ایم. با سایت گهر همراه باشید.

.

دستور تهیه کورن داگ

.

مواد لازم برای تهیه کورن داگ :

.

شیر ۲۵۰ گرم

آرد ذرت ۲۳۰ گرم زرد رنگ

آرد سفید ۱۲۵ گرم و کمی اضافه در حد یکی دو قاشق غذاخوریزرد رنگ

شکر ۲ قاشق غذا خوری

بیکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری

سس خردل ۲ قاشق غذا خوری

تخم مرغ ۲ عدد

روغن کنجد ۲ قاشق غذا خوری

نمک به میزان لازم

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

هات داگ ۸ عدد

طرز تهیه کورن داگ :

.

آرد،آرد ذرت، شکر، بیکینگ پودر و خردل و ۲/۱ قاشق چایخوری نمک را در ظرفی مخلوط کنید .

در ظرفی دیگر شیر و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید و به مخلوط قبلی بیفزایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .

خمیر را در لیوان بلندی ریخته کنار بگذارید.

تابه گود بلندی را انتخاب کنید روغن سرخ کردنی را تا ارتفاعی که به بلندی سوسیس ها باشد در آن بریزید و داغ کنید تا درجه حرارت روغن به ۱۸۰ درجه سانتیگراد برسد .

سوسیس ها را در سیخ چوبی فرو کنید آرد اضافه را در بشقاب ریخته سوسیس ها را در آن زده سپس در خمیر بزنید و در روغن داغ بگذارید تا زمانی که روی آن طلائی شود.

سپس از روغن خارج نموده روی حوله کاغذی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود .

امیدواریم از این بخش آشپزی پورتال گهر لذت برده باشید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه