دستور تهیه کرپ کیک اسفناجی

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور تهیه کرپ کیک اسفناجی

دستور تهیه کرپ کیک اسفناجی

طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی

مواد لازم برای کرپ کیک اسفناجی :

 اسفناج 200 گرم (3 ریشه و یا اندازه 2 مشت)
 شیر 2 لیوان
تخم مرغ3 عدد
 آرد 3 لیوان
روغن مایعنصف استکان (40 گرم)
شکر1 قاشق غذاخوری
وانیل شکری1 پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

 

طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی :

اسفناج را شسته 5 دقیقه آبپز کنید سپس آبکش کرده در غذاساز پوره کنید و یک لیوان پوره اسفناج بردارید و کنار بذارید خنک شود. در ظرفی تخم مرغ و شیر را بریزید و هم بزنید سپس به ترتیب آرد، روغن مایع، شکر، وانیل و در آخر پوره اسفناج را بریزید مایه پنکیک نسبتا غلیظ باشد.

 

داخل ماهیتابه داغ (که خیلی کم چرب شده) یک قاشق از مایه پنکیک بریزید و برای اینکه رنگ سبز پنکیک حفظ شود با حرارت کم یک طرف پنکیک را بپزید. وسط پنکیک خامه صبحانه و یا خامه قنادی بگذارید و با توت فرنگی تزیین کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه