مطالب پيشنهادي

دستور تهیه چند نوع فینگرفود یا غذای انگشتی یا لقمه های مینیاتوری

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۴ مهر
بازديد : 755

فینگرفود نوعی از پیش غذا است که به انواع مختلفی طبخ می شود. در ادامه دستور تهیه چند نوع فینگرفود یا غذای انگشتی یا لقمه های مینیاتوری را می خواانید

1439480146390987 دستور تهیه چند نوع فینگرفود یا غذای انگشتی یا لقمه های مینیاتوری

بروسکت گوجه 

زمان آماده سازی :۳۵ دقیقه

برای ۱۲ نفر

۲۴ عددگوجه ریز

۲ قاشق غذاخوری پستو

۱۲ برش نان باگت یا نان تست ( ضخامت ۱ سانتی متر )

مقداری پنیر پارمسان

۲ عدد برگ ریحان تازه

ابتدا گوجه ها را داخل تابه گذاشته و روی آن و داخل آنرا کمی نمک و فلف بپاشید، گاهی تابه را تکان دهید تا زمانی که گوجه ها بپزند و شل شوند( زمان طبخ حدود ۲۰ دقیقه است). اجازه دهید خنک شود.

روی تکه های نان باید روغن زیتون اسپری کنید و سس را روی نان باگت ریخته و پنیر خرد شده را هم روی نان قرار دهید. گوجه های پخته شده را هم در کنارش روی نان قرار دهید آب گوجه فرنگی که در تابه باقی مانده است را نیز روی گوجه ها بریزید. روی هر کدام از نان ها ریحان تازه ( در صورت دلخواه ) و یا فلفل سیاه بپاشید.

مواد مغذی در هر وعده : ۴۹ کالری ، ۲ گرم پروتئین ، ۲ گرم کربوهیدرات ، ۲ گرم چربی ، بدون چربی اشباع شده و فیبر ، ۶۴ میلی گرم سدیم.

پوپر سیب زمینی ،بیکن- چدار 

زمان کلی : ۳۵ دقیقه

برای ۱۲ نفر

۶ عدد سیب زمینی تازه

سه چهارم اونس پنیر چدار خرد شده ( حدود ۳ قاشق غذاخوری)

۲ قاشق غذاخوری خامه ترش کم چرب

یک عدد بیکن، برش خورده پخته شده

۱ قاشق غذاخوری موسیر تازه یا جعفری خرد شده

دمای اجاق گاز را روی ۴۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید.

سیب زمینی ها را از وسط به دو نیم کرده و قسمت برش خورده را کف ظرف قرار دهیدو با روغن زیتون روی آن را چرب کنید. و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

تا زمانی که زیر سیب زمینی ها طلایی یا قهوه ای روشن شود، آنرا بپزید ، حدود ۲۰ دقیقه. اگر کاملا پخت فورا بردارید، در غیر اینصورت ۵ دقیقه دیگر هم آنها را بپزید. قسمت پایین سیب زمینی ها را جدا کرده ( در صورت لزوم ) و اجازه دهید سیب زمینی ها خنک شوند.( سیب زمینی ها را ۸ ساعت جلوتر هم می توانید بپزید و دوباره گرم کنید )

مطلب پیشنهادی :   آموزش چیدمان و دکوراسیون منزل با نی بامبو

قبل از سرو کردن روی سیب زمینی ها را با پنیر چدار بپوشانید و کمی حرارت دهید تا پنیر ذوب شود ( حدود ۳ دقیقه)

روی سیب زمینی ها خامه ترش ، بیکن و سبزیجات قرار دهید.

مواد مغذی در هر وعده :۲۴ کالری ، ۱ گرم پروتئین ، ۲ گرم کربوهیدرات ، ۱ گرم چربی ، بدون چربی اشباع شده و فیبر ، ۲۷ میلی گرم سدیم.

توپک های پنیر بز

زمان پخت : ۲۰ دقیقه

برای ۱۲ نفر

یک چهارم فنجان پنیر بز

۲ قاشق غذاخوری خرما ، هسته جدا شده و خرد شود

۱ قاشق غذا خوری پنیر خامه ای کم چرب

۲ قاشق غذاخوری خلال پسته بوداده نمک زده

۱ قاشق چایخوری فلفل دانه ای صورتی خرده شده( در صورت تمایل)

پنیر بز ، خرما ، پنیر خامه ای را در یک ظرف ریخته ،باهم مخلوط کنید. و به اندازه ۱۲ توپ ( اندازه هر کدام ۱ قاشق چایخوری) گرد کنید.

پسته خرد شده و دانه های فلفل دلمه ای را در یک ظرف کوچک باهم مخلوط کنید.

گلوله های پنیر را در مخلوط پسته و فلفل دانه ای بغلطانید .

یک عدد خلال دندان داخل هر کدام از گلوله ها فرو کرده داخل یک بشقاب بچینید و رویش را هم بپوشانید. در یک جای خنک قرار دهید تا خودش را کاملا بگیرد.

میزان مواد مغذی در هر وعده:۲۷ کالری، ۱ گرم پروتئین ، ۲ گرم کربوهیدرات، بدون چربی و فیبر ، ۲۷ میلی گرم سدیم.

کباب تند آسیایی 

زمان پخت : ۲۰ دقیقه

برای ۱۲ نفر

۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه

۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

۱ قاشق غذا خوری سس سویای کم نمک

۲ قاشق چایخوری روغن زیتون

۲۵۰ گرم گوشت (به ۱۲ قطعه مساوی تقسیم کنید)

۲ یا ۳ عدد پیازچه را به ۲۴ قطعه مساوی خرد کنید. ( هر کدام حدود ۵ سانتی متر)

آب لیمو، شکر، سس سویا و روغن زیتون را در یک کاسه ریخته و باهم مخلوط کنید، گوشت را به مواد فوق اضافه کنید. برای ۲۰ دقیقه مرینیت کنید و یا می توانید از شب قبل گوشت و مواد را داخل یخچال قرار دهید .

مطلب پیشنهادی :   معرفی کامل انواع تابلو ال ای دی

ماهیتابه را گرم کنید و روغن زیتون را کف آن بپاشید.

به گوشت اب نمک و سرکه و ادویه اضافه کنید و داخل ماهیتابه قرار دهید.

هر قطعه گوشت را به دور ۲ عدد پیازچه رول کنید. دوطرف پیازچه ها باید از داخل گوشت بیرون زده باشند. سیخ های چوبی یا فلزی کوچک را داخل گوشت فرو ببرید.

حدود ۵ تا ۶ دقیقه طول می کشد که هر طرف گوشت خوب بپزد. در ظرف را بگذارید تا گوشت خوب بپزد.

آب نمک و سرکه را جوشانده تا به آرامی غلیظ تر شود، ۱ تا ۲ دقیقه.

گوشت ها را با سیخ داخل سینی قرار داده و با برگ های اضافی پیازچه تزیین کنید و آب نمک و سرکه را روی گوشتها بریزید

مواد مغذی در هر وعده : ۴۱ کالری ، ۴ گرم پروتئین ، ۲ گرم کربوهیدرات ، ۲ گرم چربی ، چربی اشباع شده و فیبر ندارد. ۵۳ میلی گرم سدیم.

کباب میگوی تند 

مدت زمان پخت : ۲۰ دقیقه

برای ۱۲ نفر

نصف پیمانه سس شیرین یا تند آسیایی

۲ قاشق غذاخوری برگ گشنیز خرد شده

۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

قاشق چایخوری سیر له شده

۱۲ عدد میگو، پوست گرفته و تمیز شده

سس قرمز ، گشنیز، آب لیمو و سیر را در یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید. نصف سس را در یک ظرف کوچکتر ریخته و برای مرحله بعد نگه دارید. میگوها را داخل ظرف غوطه ور کرده و ۲۰ دقیقه در آنجا بخوابانید.

اجاق را گرم کرده وهمه میگوها را به سیخ بکشید. ( باقی مانده سس که به میگو چسبیده را دور بریزید ) میگوهای سیخ زده را داخل تابه قرار دهید و روی آن روغن زیتون بپاشید.

۲ تا ۳ دقیقه هر طرف را بپزید طوری که طلایی شود و خوب بپزد.

با برگ گشنیز و لیموی تازه ، میگوها را بهمراه مابقی سس سرو کنید .

مواد مغذی موجود در هر وعده : ۲۱ کالری، ۱ گرم پروتئین ، ۳ گرم کربوهیدرات ، بدون چربی اشباع شده و فیبر ، ۱۰۰ میلی گرم سدیم.

مطلب پیشنهادی :   طرز تهیه جواهر پلو غذایی لذیذ و متفاوت

خوراک ساردین با کاسنی ، لوبیا سفید و پرتغال 

( برای ۱۲ نفر)

زمان پخت:۱۵ دقیقه

یک پرتغال کوچک

¼ کنسرو لوبیای سفید ، شسته و کمی له شده

۳ کنسرو ساردین با روغن زیتون یا زیتون خرد شده و خشک شده مخلوط شود

۴ زیتون هسته گرفته و خرد شده

۲ قاشق چای خوری روغن زیتون اضافی

۱۲ عدد گل برگ کاسنی

ابتدا پوست پرتغال و قسمت های سفید آنرا را بگیرید داخل یک ظرف ، پوسته های نازک داخل پرتقال را نیز با یک چاقوی تیز گرفته و اجازه بدهید که آب و میوه پرتغال داخل ظرف بریزد.

لوبیا ها , سارین و روغن زیتون را باهم مخلوط کنید. کمی نمک دریایی و فلفل هم اضافه کنید.

برگهای کاسنی را روی ظرف چیده و داخلش را با مخلوط ساردین پر کنید ، پرتقال ها و پوست پرتغال حلقه ای را هم روی آن تزیین کنید و فورا سرو کنید.

مواد غذایی موجود در هر وعده : ۲۷ کالیر، ۱ گرم پروتئین ، ۳ گرم کربوهیدرات، ۱ گرم چربی ، بدون چربی اشباع شده و فیبر، ۲۶ میلی گرم سدیم.

خوراک نخود تند با ماست 

( برای ۱۲ نفر)

زمان پخت : ۱۰ دقیقه

۱ قوطی ( ۴۰۰ گرم ) نخود پخته

۶ قاشق غذاخوری ماست ساده کم چرب

۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱¼ قاشق چایخوری سیر خرد شده

۱½ تا ۲ قاشق چایخوری ادویه مراکشی ( ما از مک کورمیک استفاده کردیم )

نخود ها را بهمراه ماست داخل میکسر ریخته ، آب لیمو ، روغن زیتون، سیر و ادویه و نمک دریایی را هم به آن اضافه کنید. آنقدر مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.

مواد را بپوشانید و خنک کنید تا آماده سرو شود. ( داخل فنجان ) می توانید با نان یا سبزیجات خام سرو کنید.

مواد مغذی موجود در هر وعده : ۴۴ کالری ، ۲ گرم پروتئین ، ۳ گرم کربوهیدرات ، ۳ گرم چربی ، بدون چربی اشباع شده و فیبر ، ۵۰ میلی گرم سدیم.

(V 1,246 , 1 today)
یک ستارهدو ستارهسه ستارهچهار ستارهپنج ستاره (این مطلب مفید بود؟)
Loading...

عکس شوهر واقعی ترانه علیدوستی بازیگر نقش شهرزاد


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
X بستن تبلیغات
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي