دستور تهیه پلو اروپایی
در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.
عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:
دستور تهیه پلو اروپایی
طرز تهیه پلوی اروپائی
مواد لازم برای پلوی اروپائی برای ۲- ۴ نفر :
برنج | ۲ پیمانه |
روغن | به میزان لازم |
پیاز خردكرده | ۱ عدد متوسط |
فلفل دلمهای سبز خلالی خردكرده | ۱ عدد |
فلفل دلمهای رنگی خلالی خردكرده | ۱ عدد |
فیلهی گوجه فرنگی | ۱ پیمانه |
نمك، فلفل | به میزان لازم |
ادویه كاری | ۱ قاشق چایخوری |
میگوی پاک كرده | ۳۰۰ گرم |
سركه | ۱ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه پلوی اروپائی :
برنج را آبكش كنید. آنگاه در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمهایها را در آن تفت دهید. سپس فیلهی گوجهفرنگی، نمك، فلفل و ادویهی كاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان كافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سركه و نمك را درون آب بریزید و به مدت ۲ دقیقه بپزید.
آنگاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایهی فراهم كرده، بیفزائید. اكنون در قابلمهی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایهلایه، در آن بریزید و دم كنید. اینك پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.