X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دستور تهیه پلو اروپایی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۷ آذر
بازديد : 241

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور تهیه پلو اروپایی

european2 plumage1 دستور تهیه پلو اروپایی

طرز تهیه پلوی اروپائی

مواد لازم برای پلوی اروپائی برای ۲- ۴ نفر :

برنج ۲ پیمانه
 روغن  به میزان لازم
پیاز خردکرده ۱ عدد متوسط
 فلفل دلمه‌ای سبز خلالی خردکرده  ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خردکرده ۱ عدد
فیله‌ی گوجه فرنگی ۱ پیمانه
نمک، فلفل به میزان لازم
ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
میگوی پاک کرده ۳۰۰ گرم
سرکه ۱ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه پلوی اروپائی :

برنج را آبکش کنید. آن‌گاه در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها را در آن تفت دهید. سپس فیله‌ی گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و ادویه‌ی کاری را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید. حالا به میزان کافی آب، در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. میگو، سرکه و نمک را درون آب بریزید و به مدت ۲ دقیقه بپزید.

بخوانید :   طرز تهیه سس سالاد سزار

 

آنگاه میگو را در صافی بریزید و بعد به مایه‌ی فراهم کرده، بیفزائید. اکنون در قابلمه‌ی دیگری، روغن بریزید و مخلوط میگو و برنج را لایه‌لایه، در آن بریزید و دم کنید. اینک پلو را برای پذیرائی در دیس مناسبی بکشید.

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي