دستور تهیه پاناکوتا وانیلی ایتالیایی

دستور تهیه پاناکوتا وانیلی ایتالیایی را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

دستور تهیه پاناکوتا وانیلی ایتالیایی

پاناکوتا یکی از ساده ترین و البته، خوشمزه ترین دسرهای ایتالیایی است که هر زمان اراده کنید می توانید در خانه تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید. برای تهیه این دسر به خامه و ژلاتین و هر نوع طعم دهنده ای که موردنظرتان باشد، نیاز دارید. برای یادگیری روش پخت پاناکوتا در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم :

  •     ۱ قاشق چایخوری ژلاتین
  •     ۱ قاشق غذاخوری آب سرد
  •     ۱٫۵ پیمانه خامه چرب
  •     ¼ پیمانه شکر
  •     ¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه:
1- ژلاتین را درون آب حل کنید.
2- در یک قابلمه کوچک، خامه چرب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شروع کند به قل زدن و روی سطح آن حباب ایجاد شود.
3-به محض اینکه خامه به مرحله جوشیدن رسید، آن را از روی حرارت بردارید و عصاره وانیل را بیفزایید.
4-سپس ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود.
5- پاناکوتا را درون ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود.
6-سپس به مدت ۲ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده سرو شود.
7-روی آن را با انواع بری و عسل تزئین و سرو کنید.
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه