دستور تهیه قورمه سبزی به سبک اهوازی ها

قورمه سبزی یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در اقصی نقاط ایران به طرق مختلفی پخته می شود. در این مطلب دستور تهیه قورمه سبزی به سبک اهوازی ها را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

دستور تهیه قورمه سبزی به سبک اهوازی ها

موادلازم:

  • سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز و کمی شنبلیله: 5/1 کیلو
  • گوشت تازه گوسفند:   5/1 کیلو گرم
  • پیاز: : 2 عدد
  • لوبیا چشم بلبلی: 400 گرم
  • گرد لیمو عمانی: 150 گرم
  • آبلیمو ترش: نصف فنجان
  • نمک، فلفل و زردچوبه:  مقداری

طرز تهیه:

1. پیازها را ریز خرد کرده و در کمی روغن طلایی کنید و ادویه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با گوشت تکه شده تفت دهید و لوبیاهایی را که از قبل خیس کرده اید اضافه کنید.

2.سپس سبزی را به آن بیفزایید و بگذارید روی شعله ملایم تا خوب بپزد و جا بیفتد. پس از جا افتادن خورش را از روی شعله بردارید گرد لیمو و آبلیمو ترش را به آن اضافه کنید و در پایان نمک را به آن بیفزایید.

3.خورش شما آماده است و می‌توانید آن را به همراه برنج در در ظرف‌های نذری ریخته و پخش نمایید. این خورش را یا می‌توانید بدون لوبیا تهیه کنید یا اینکه با لوبیا قرمز مانند قورمه سبزی تهیه کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه