X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور تهیه قارچ پلو

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۷ مهر
بازديد : 461

قارچ یکی از مواد غذایی بسیار مغذی و همچنین لذیذ است که می توان به انواع مختلفی پخته شود. در این مطلب قصد داریم دستور تهیه قارچ پلو را به شما عزیزان آموزش دهیم.

gharchpolo دستور تهیه قارچ پلو

مواد اولیه :
ران مرغ : دو عدد
فلفل دلمه‌ای : یک عدد
قارچ : ۲۰۰ گرم
روغن و زعفران : به میزان لازم
زرشک و کره از هر کدام : ۵۰ گرم
برنج : دو پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم

شکر : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
قارچها را شسته و نگینی خرد کنید و به همراه کره و کمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود.
مرغ را جداگانه پخته و ریز کنید.
فلفل دلمه‌ای‌های خردشده را به قارچ اضافه کنید.
بعد از کمی تفت دادن مرغ‌ها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبکش کرده و آن را در حالت دم بگذارید.
زرشک را با کمی روغن، شکر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم کشیدن برنج، مواد را لابه‌لای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشک تزیین کنید.
بخوانید :   اصلی ترین دلیل دلتنگی انسان چیست
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي