X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دستور تهیه دمی باقلا

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۶ مهر
بازديد : 333

دمی باقلا یک غذای بسیار خوشمزه و لذید می باشد اگر باقلای دمی تازه هم باشد طعم خاصی به دمی باقلا شما خواهد داد در ادامه طرز تهیه دمی باقلا را می خوانید

دستور تهیه دمی باقلا

articles ricefood rf1 img 0501s دستور تهیه دمی باقلا

طرز تهیه دمی باقلا

مواد لازم : برای ۶ الی ۸ نفر

 

گوشت دنده ۷۵۰ گرم
برنج ۱ کیلو
شوید نیم کیلو
باقلاسبز ۰/۵ کیلو
پیاز ۲ عدد
زعفران به مقدار کافی
ادویه به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
دارچین به مقدار کافی

طرز تهیه :

برنج را خیس کنید . گوشت را با پیاز و زعفران و ادویه و نمک بگذارید بپزد . باقلا را در صورت درشت بودن به صورت خلال و در صورت ریز بودن به صورت لپه در آورید . شوید را خرد کنید . برنج را بپزید و آبکش کنید . ( برای باقلا پلو بهتر است برنج را کمی زودتر آبکش کنید ) ته قابلمه روغن بریزید و لایه لایه برنج ، باقلا و شوید بریزید . رویش آب روغن بدهید . موقع کشیدن گوشت ها را لا به لای باقلا بگذارید و روی آن را زعفران بدهید .

بخوانید :   ایده هایی برای دکوراسیون نوروزی 96

 

(کل ۳۵ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي