X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دستور تهیه خورش پرتقال / غذای شمالی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۲ آبان
بازديد : 371

در این مطلب از سری آموزش های غذاهای سنتی و اصیل ایرانی قصد داریم طرز تهیه خورش پرتقال را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه شوید.

porteghal دستور تهیه خورش پرتقال / غذای شمالی

آماده سازی: ۱ ساعت

مواد لازم : برای ۳ نفر

  •  پیاز متوسط      ۲ عدد
  •  آرد      ۲ قاشق غذا خوری
  •  شکر      ۲ قاشق غذا خوری
  •  پرتقال بزرگ      ۲ عدد
  •  آب پرتقال     ۳ پیمانه
  • خلال پسته     ۵۰ گرم
  • مرغ خام و خلال شده     ۲۰۰ گرم
  • نمک و فلفل     به میزان لازم

طرز تهیه :

۱- ابتدا پرتقال را با کارد تیزی پوست بگیرید تا پوسته داخلی آن هم جدا شود سپس آن را قطعه قطعه کرده و کنار بگذارید.

۲- در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد کرده و در روغن نیمه سرخ کنید.آنگاه مرغ های خلال شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.شعله را بسیار ملایم کرده و اجازه دهید مواد کمی سرخ شود.

بخوانید :   دستور پخت پاناکوتای خرما

۳- در ظرفی جداگانه آب پرتقال را با شکر مخلوط کنید .وقتی شکر با اب پرتقال حل شد آرد را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا آرد گلوله گلوله نشود.حالا درب ظرف مرغ را برداشته زردچوبه و کمی نمک اضافه کنید(اضافه کردن زعفران اب کرده هم خالی از لطف نیست!!!).

۴- مواد را کمی تفت دهید و سپس تکه های پرتقال را اضافه کنید.آنگاه مخلوط اب پرتقال را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خورش کمی غلیظ شود.زمانی که خورش غلظت لازم را پیدا کرد در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال پسته آن را تزیین کنید.

توجه :

۱- مدت پخت این خورش باید کوتاه باشد تا پرتقال شکل خود را حفظ کند پس مدت نیاز را به مرغ جهت مغز پخت شدن بدهید و سپس بقیه مواد را به آن اضافه کنید.

۲- مزه پرتقال با توجه به ذائقه شما میتواند ترش یا شیرین باشد البته با توجه به اضافه کردن شکر بهتر است پرتقال کمی ترش باشد تا مزه خورش متمتیل به ملس شود.

(کل ۳۶۶ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي