دستور تهیه خورش پرتقال / غذای شمالی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 22 آبان

در این مطلب از سری آموزش های غذاهای سنتی و اصیل ایرانی قصد داریم طرز تهیه خورش پرتقال را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه شوید.

دستور تهیه خورش پرتقال / غذای شمالی, پورتال خبری فرهنگی گهر

آماده سازی: ۱ ساعت

مواد لازم : برای ۳ نفر

  •  پیاز متوسط      ۲ عدد
  •  آرد      ۲ قاشق غذا خوری
  •  شكر      ۲ قاشق غذا خوری
  •  پرتقال بزرگ      ۲ عدد
  •  آب پرتقال     ۳ پیمانه
  • خلال پسته     ۵۰ گرم
  • مرغ خام و خلال شده     ۲۰۰ گرم
  • نمک و فلفل     به میزان لازم

طرز تهیه :

۱- ابتدا پرتقال را با كارد تیزی پوست بگیرید تا پوسته داخلی آن هم جدا شود سپس آن را قطعه قطعه كرده و كنار بگذارید.

۲- در ظرفی مناسب پیاز ها را خرد كرده و در روغن نیمه سرخ كنید.آنگاه مرغ های خلال شده را به مواد اضافه كرده و تفت دهید.شعله را بسیار ملایم كرده و اجازه دهید مواد كمی سرخ شود.

۳- در ظرفی جداگانه آب پرتقال را با شكر مخلوط كنید .وقتی شكر با اب پرتقال حل شد آرد را اضافه كنید و كاملا مخلوط كنید تا آرد گلوله گلوله نشود.حالا درب ظرف مرغ را برداشته زردچوبه و كمی نمك اضافه كنید(اضافه كردن زعفران اب كرده هم خالی از لطف نیست!!!).

۴- مواد را كمی تفت دهید و سپس تكه های پرتقال را اضافه كنید.آنگاه مخلوط اب پرتقال را به مواد اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا خورش كمی غلیظ شود.زمانی كه خورش غلظت لازم را پیدا كرد در ظرف مورد نظر ریخته و با خلال پسته آن را تزیین كنید.

توجه :

۱- مدت پخت این خورش باید كوتاه باشد تا پرتقال شكل خود را حفظ كند پس مدت نیاز را به مرغ جهت مغز پخت شدن بدهید و سپس بقیه مواد را به آن اضافه كنید.

۲- مزه پرتقال با توجه به ذائقه شما میتواند ترش یا شیرین باشد البته با توجه به اضافه كردن شكر بهتر است پرتقال كمی ترش باشد تا مزه خورش متمتیل به ملس شود.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي