X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دستور تهیه خورش به / غذای فصل

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۶ آبان
بازديد : 234

امروزه غذاهایی که با میوه ها تهیه می شوند طرفداران زیادی پیدا کرده است. در این مطلب دستور تهیه خورش به را به شما عزیزان آموزش می دهیم. با ما همراه شوید

1x1.trans دستور تهیه خورش به / غذای فصل

مواد لازم برای ۶ نفر :
گوشت: ۴۰۰ گرم
آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : ۱۵۰ گرم
به : ۳۰۰ گرم
روغن : ۳ قاشق غذاخوری
لپه : ۱۰۰ گرم
پیاز : متوسط ۲ عدد
شکر: ۲ قاشق سوپ‌ خوری
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا پیازها را خلالی کرده و سرخ می‌کنیم.
سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ‌ شده کمی تفت می‌دهیم.
لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه می‌کنیم.
در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه کنید.
اکنون به‌ را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می‌کنیم.
به زود پخته می‌شود و ممکن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌کنیم.
نمک، فلفل و دارچین را هم اضافه کرده و در صورتی که می‌خواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شکر را هم به آن بیفزایید.
پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را می‌توانید همراه پلو میل بفرمائید.
(V 1,360 , 1 today)
مطلب پیشنهادی :   معرفی کامل انواع تابلو ال ای دی
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي