X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دستور تهیه املت مدیترانه ای

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۶ تیر
بازديد : 208

در این قسمت از بخش فرهنگی پورتال گهر جزییات خبر دستور تهیه املت مدیترانه ای  را در ادامه می خوانید

املت مدیترانه ای دستور تهیه املت مدیترانه ای

دستور تهیه املت مدیترانه

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۱۵ دقیقه

مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد مورد نیاز املت مدیترانه ­ای برای: ۴ نفر
روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
ژامبون قارچ و مرغ (یا ژامبون گوشت) ۴۰۰ گرم
گوجه ­فرنگی (حلقه ­شده) ۱ عدد
تخم ­مرغ ۴ عدد
قارچ (اسلایس ­شده) ۴ عدد
فلفل­ دلمه ­ای (خلالی­ خردشده) ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
بکینگ ­پودر یک ­دوم قاشق چایخوری

روش پخت املت مدیترانه ­ای :

هر ورقه ژامبون را روی سطح میز قرار داده و به وسیله کاتر گرد به قطر گوجه ­فرنگی ­ها برش بزنید.

تخم­ مرغ­ ها را داخل کاسه دیگری شکسته، نمک، فلفل، بکینگ­ پودر، قارچ و فلفل ­دلمه ­ای را به آن افزوده و با قاشق با هم مخلوط کنید.

تابه ­ای راروی حرارت قرار داده روغن را درون تابه گرم کنید. یکی در میان گوجه­ فرنگی و ژامبون را داخل تابه بچینید تا تابه پر شود. سپس مواد تخم ­مرغی را داخل تابه ریخته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم با در بسته بگذارید تا خودش را بگیرد.

(V 201 , 1 today)
مطلب پیشنهادی :   دکوراسیون دفتر کار با اصول فنگ شویی

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي