X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دستور تهیه اشترودل گوشت

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۸ آبان
بازديد : 523

اشترودل گوشت غذایی شبیه پیراشکی گوشت است. در ادامه دستور تهیه اشترودل گوشت را می خوانید

1041216 857 دستور تهیه اشترودل گوشت

مواد لازم:
  • قارچ ۵۰۰ گرم
  • پنیر موتزارلا ۲۵۰ گرم
  • کره یا مارگارین ۶۰ گرم
  • آرد گندم ۴۵۰ گرم
  • روغن مایع ۱۰۰ گرم
  • شیر  ۱۲۵ میلی‌لیتر
  • پیاز  دو عدد متوسط
  • تخم‌مرغ یک تا دو عدد
  • رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری
  • شکر دو قاشق سوپ‌خوری
  • نمک برای خمیر یک قاشق چای‌خوری
  • مایه‌ی خمیر دو قاشق چای‌خوری
  • بهبوددهنده یک قاشق چای‌خوری
  • نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
  • گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۵۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱- ابتدا مایه‌ی خمیر را با مقداری شیر ولرم و یک قاشق سوپ‌خوری شکر مخلوط کنید و بگذارید عمل بیاید.
۲- روغن مایع و تخم‌مرغ را با هم ترکیب نموده، بهبوددهنده را نیز بیفزایید.
۳- آرد را کم کم اضافه نمایید تا خمیر درست شود. خمیر را مقداری ورز بدهید، روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرف قرار دهید؛ در ظرف را با دستمال حوله‌ای بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود.
۴- روی میز را آرد بپاشید. خمیر را با وردنه، به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید و به صورت مستطیل ۱۰ در ۲۰ درآورید.
۵- مواد گوشتی را آماده نمایید. پیاز رنده شده را به مدت ۴ دقیقه تفت داده، گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.
۶- بعد از آن که رنگ گوشت کاملاً تغییر کرد، قارچ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مواد پخته شوند.
۷-مواد را روی خمیر پهن کنید و سطح آن را با پنیر موتزارلا رنده شده بپوشانید. بعد روی مواد را با یک لایه‌ی دیگر خمیر بپوشانید.
۸-در آخر روی خمیر دوم را با کارد چند چاک موازی دهید و روی آن را با روغن مایع یا کره چرب کنید.
۹-سپس به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه‌ی وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد تا ۲۰۰ درجه و یا ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت قرار دهید.
۱۰-می‌توانید به جای گوشت چرخ کرده از ماهی، مرغ و میگو نیز استفاده نمایید.
(V 633 , 1 today)
مطلب پیشنهادی :   طرز تهیه غذای چینی فوری و لذیذ
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي