X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

دستور تهبه کاپ کیک حلوایی و گردو

دسته بندي : دسر,سبک زندگی
تاريخ : ۱۸ آذر
بازديد : 171

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

دستور تهبه کاپ کیک حلوایی و گردو

cupcake1 walnut1 دستور تهبه كاپ كیک حلوایی و گردو

طرز تهیه کاپ کیک حلوایی و گردو

تعداد نفرات: ۶ نفر

مواد لازم برای کاپ کیک حلوایی و گردو :

 کدو حلوایی یک چهارم یک عدد
تخم مرغ  ۴ عدد
 مغز گردو یک و نیم فنجان
 مغز بادام خام  یک فنجان
دارچین یک قاشق چایخوری
شیر یک لیوان
کره ۱۰۰ گرم
شکر یک فنجان
آرد سفید دو قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کاپ کیک حلوایی و گردو :

مقدار مناسب کدو حلوایی را جدا کرده، بشویید و پوست بکنید.

سپس آن را خرد کنید. کدو حلوایی را چرخ کنید. گردوها را مغز کرده، بشویید و بگذارید آب آن برود و سپس آن را یک بار دیگر همراه با کدو حلوایی چرخ کنید.

تخم‌مرغ ها را داخل ظرفی دیگر شکسته و آن را با همزن، هم بزنید تا خوب پف کند. تخم‌مرغ ها را با چرخ کرده مغز گردو و کدو حلوایی مخلوط کنید. خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

 

کره را داخل ظرف فلزی بگذارید. سپس آن را داخل قابلمه‌ای که آب آن در حال جوش است، بگذارید تا کره آب شود. سپس شکر را به‌تدریج اضافه کنید تا با کره مخلوط شود.

بخوانید :   آموزش تهیه پیتزا صبحانه

هم بزنید تا کره و شکر مخلوط شوند. سپس شیر و دارچین را هم اضافه کنید. آرام هم بزنید تا شکر کاملا در کره، شیر و دارچین حل شود. سپس این مایع را به مخلوط کدو حلوایی و گردو اضافه کنید. هم بزنید تا مواد با هم کاملا مخلوط شوند. سپس داخل خانه های هر قالب، آرد سفید بریزید.

 

به مقدار لازم از مایه آماده شده داخل هر خانه بریزید. سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب را داخل آن بگذارید. نیم ساعت بعد، کیک ها آماده شده اند.

در فاصله آماده شدن کیک، بادام‌های خام را داخل آب گرم بریزید.

وقتی پوست از گوشت جدا شد، آن را آبکش کرده، بشویید و بگذارید آب آن برود. سپس بادام ها را بکوبید تا کمی خرد شوند. بعد از آماده شدن کیک ها و بیرون آوردن آنها از فر، روی کیک ها را با بادام تزئین کنید.

 

نکته یک: وقتی داخل چند عدد از کیک‌ها، چاقو زدید و مایه به چاقو نچسبید، یعنی اینکه کیک‌ها پخته‌اند. می‌توانید در فر را باز کرده و مقداری از بادام‌های خرد شده را روی کیک‌ها بریزید. سپس با حرارت بالای فر، روی کیک‌ها حرارت بدهید تا بادام‌ها کمی قهوه‌ای شوند.

بخوانید :   آموزش تهیه دسر شكلاتی شیک و مجلسی

 

نکته دو: میزان شکر اضافه کرده البته با رعایت نسبت با سایر مواد، بستگی به ذائقه شما برای شیرین شدن کیک‌ها دارد.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي