X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

دانستنی های مهم در نگهداری مواد غذایی

تاريخ : ۲۲ آبان
بازديد : 295

دانستنی های مهم در نگهداری مواد غذایی

 دانستنی های مهم در نگهداری مواد غذایی

دانستنی های مهم در نگهداری مواد غذایی

با رعایت برخی نکات زیر، نه تنها در تهیه غذا بلکه در پول شما نیز صرفه جویی می شود.

_ برای هر بار شیشه کوچکی از روغن زیتون را استفاده کنید زیرا روغن زیتون باز شده در کمتر از ۳ ماه فاسد می شود. این امر حتی در مورد شیشه هایی که روی آن نوشته است که عمر طولانی دارد صدق می کند. روغن زیتون تازه باید بوی زیتون سبز و رسیده بدهد و دارای کمی طعم تند باشد.

_ شیشه کره بادام زمینی را وارونه قرار دهید، تا روغن با کره بادام زمینی خوب مخلوط شود.

_ برای این که شکر گلوله نشود، یک تکه نان یا برش سیب به آن اضافه کنید تا با جذب رطوبت مانع گلوله شدن شکر شود.

_ سس مایونز را در کشوهای در یخچال قرار دهید، تا ۲ – ۳ ماه بیشتر از تاریخ انقضا بماند. قرار دادن این سس در داخل طبقات یخچال باعث سرد شدن و جدا شدن روغن از ماده اصلی می شود.

بخوانید :   دستور پخت سیب پلو کرمانشاهی

_ آرد سبوس دار دارای میزان زیادی روغن است و امکان فاسد شدن آن بالاست بنابراین آن را در یخچال قرار دهید تا ماندگاری آن تا ۶ ماه بیشتر شود. آرد سفید در صورتی که آن را در ظرف دردار قرار دهید به مدت یک سال در کابینت سالم می ماند.

_ سس سویا، هنگامی که تازه است، قهوه ای متمایل به قرمز است.

_ ادویه قرمز مانند پاپریکا، پودر فلفل و… را در یخچال قرار دهید تا برای مدت طولانی تری تازه بماند و رنگ خود را حفظ کند.

(کل ۳۰ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي