خواص قارچ خوراکی

دسته بندي : 💊 سلامت,تغذیه
تاريخ : 25 شهریور

خواص قارچ خوراکی

خواص قارچ خوراکی, پورتال خبری فرهنگی گهرتحقیقات اخیر دانشمندان دانشگاه ˈبوستونˈ حاکی از آن است که قارچ، مهمترین منبع ویتامین D است

به گزارش ایرنا، نقش اصلی ویتامین D، حفظ سلامت استخوان‌ها است.مهمترین منبع طبیعی این ویتامین، نور خورشید است ولی به دلیل زندگی آپارتمان نشینی اکثر افراد با کمبود ویتامین D مواجه هستند.

در اکثر موارد پزشکان داروهای مکمل را برای جبران این کمبود توصیه می‌کنند که استفاده از آنها در دراز مدت عوارضی را به دنبال دارد.

محققان به تازگی دریافتند که مصرف روزانه قارچ، تمام ویتامین D مورد نیاز بدن را تامین می‌کند و به هیچ داروی مکملی نیاز نیست.

قارچ در برابر اشعه ماورای بنفش خورشید ویتامین D تولید می‌کند که تمام این ویتامین با مصرف آن به انسان منتقل می‌شود.

برخی از فواید ویتامین D عبارتند از :

• جلوگیری از پوکی استخوان

• جلوگیری از ابتلا به بیماری ام اس

• کاهش احتمال بروز سرطان

• پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی

• افزایش عملکرد مغز

• افزایش ترشح انسولین

• محافظت از بدن در برابر انواع تشعشعات

• جلوگیری از آرتریت روماتوئید

• جلوگیری از بروز التهاب در بدن

علاوه بر تامین ویتامین D مورد نیاز بدن، قارچ برای درمان آسم، دیابت، کاهش فشار خون، افزایش ایمنی بدن، افزایش ذخیره کلسیم بدن، درمان اختلالات عصبی و حفظ سلامت کبد بسیار مفید است.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي