X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

ترافل خرما دسری برای سفره افطار

تاريخ : ۲۲ تیر
بازديد : 439

ترافل خرما دسری برای سفره افطار

169733 ترافل خرما دسری برای سفره افطار

مواد لازم :
خرما : ۲۰۰ گرم
گردو : ۳۰ گرم
بیسکوئیت پتی بور : ۳۰ گرم یا ۵ تا بیسکوئیت
پودر نارگیل : به مقدار لازم
گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین

طرز تهیه :
ابتدا خرماها رو برای ۱ تا ۲ دقیقه داخل آب جوش بریزید .

بعد اونها رو ابکش کنید.

و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.

هسته خرما رو هم در بیارید.

گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.

بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.

نکته :
من برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندادم .یه تیکه هایی از پوستشون روشون باقی موند .این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از اسیاب کردن تیکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که البته بعدا با پودر نارگیل پوشونده میشه.خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم…و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.

مطلب پیشنهادی :   گام های اساسی برای مرتب کردن کمد در خانه تکانی

نکته :
اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .
دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.

و داخل پودر نارگیل بغلتونید.

نکته :
شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین…

و اونها رو داخل کپسول بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.

با این مقدار مواد حدود ۲۲ تا ترافل به دست میاد.

(V 348 , 1 today)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي