بیف استروگانف با سبزیجات
مواد لازم (برای ۴ نفر):
نمک / به مقدار لازم
پاستا / ۴۰۰ گرم
فیله گوساله (برش استیک) / ۲ تکه (هر کدام ۲۵۰ گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) / به مقدار لازم
گوجه مینیاتوری (نصف شده) / ۲۵۰ گرم
کلم براکلی (به گلهای کوچک نصف شده) / ۱ دسته (۳۰۰ گرم)
پیاز قرمز (حلقه شده) / ۱ عدد (۱۴۰ گرم)
قارچ دکمه ای (ریز خرد شده) / ۲۵۰ گرم
خامه (فرمگرفته) / ۲/۱۱ پیمانه (۳۰۰ گرم)
استاک گوشت / ۱ پیمانه (۱۶۰ میلی لیتر)
فلفل سیاه (پودرشده) / به مقدار لازم
جعفری (خردشده) / ۳ قاشق سوپخوری (۳۰ گرم)
روش تهيه:
در قابلمه مناسبی آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که به جوش آمد، مقداری نمک اضافه کرده پاستا را داخل آن بریزید و پس از ۱۰ الی ۱۲دقیقه که کاملاً مغز پخت شد در آبکش بریزید. در این فاصله گوشت را از هر دو طرف در روغن سرخ کرده، از تابه در آورید و در همان ظرف گوجه ها را به مدت یکی – دو دقیقه سرخ کنید و از روی حرارت بردارید. همچنین براکلی را به مدت یک الی دو دقیقه در آب جوش بجوشانید تا نرم شود. سپس در آبکش بریزید. پیاز و قارچ را نیز در روغن تفت داده، به همراه، خامه، استاک گوشت و فلفل سیاه با پاستا مخلوط کنید و به مدت یکی – دو دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید. گوشت را نیز خرد کرده، به همراه گوجه فرنگی، کلم براکلی و جعفری به آن افزوده و مخلوط کنید. سپس در بشقاب های موردنظر ریخته، به دلخواه تزئین و سرو کنید.
منبع : ساناز و سانیا