X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

باید و نبایدهای دوبار گرم کردن مواد غذایی

دسته بندي : اخبار پزشکی,سلامت
تاريخ : ۲۶ تیر
بازديد : 114

در این قسمت از بخش سلامت و سبک زندگی پورتال گهر جزییات خبر باید و نبایدهای دوبار گرم کردن مواد غذایی  را در ادامه می خوانید

دوبار گرم کردن مواد غذایی باید و نبایدهای دوبار گرم کردن مواد غذایی

باید و نبایدهای دوبار گرم کردن مواد غذایی

تهیه غذا و نگه داشتن باقی مانده ی آن برای روز بعد برای ما کاری عادی است. در حقیقت اکثر ما فکر می کنیم گرم کردن دوباره پیتزا، مرغ سوخاری و … باعث می شود از قبل هم خوشمزه تر شوند! اما اجازه دهید که بگوییم استفاده از مایکروویو و اجاق گاز شما برای گرم کردن دوباره ی برخی غذاها می تواند خیلی وحشتناک باشد. تحقیقات نشان داده اند که برخی عناصر موجود در این مواد غذایی در صورت گرم شدن دوباره به شدت مضر می شوند.

مرغ
مرغ سرشار از پروتئین است، اما گرم کردن دوباره ی آن می تواند مشکلات گوارشی جدی برایتان ایجاد کند. بهترین روش مصرف مرغ باقی مانده این است که در سالاد یا ساندویچ های سرد گنجانده شود.

مطلب پیشنهادی :   داروی آمیل نیتریت Amyl Nitrite + موارد مصرف و عوارض آن

اسفناج
اسفناج پر از آهن و نیترات است. وقتی آن را دوباره گرم کنید، نیترات به نیتریت که عنصری سرطان زاست تبدیل شده و غیر قابل مصرف می گردد.

تخم مرغ
تحقیقات می گویند گرم کردن تخم مرغ باعث ناراحتی معده می شود، زیرا حرارت دوباره آن را سمی می کند. پس دوباره تخم مرغ را نجوشانید.

قارچ
بهترین کار این است که قارچ را در همان روزی که پخته اید مصرف کنید، علتش هم وجود پروتئین در آن است. پس هیچ گاه آن را دوباره گرم نکنید.

برنج
گرم کردن دوباره برنج بین ما ایرانی ها بسیار شایع است. برنج نپخته به باکتری هایی آلوده است که بعد از پخت هم زنده می مانند. گرم کردن دوباره نه تنها آنها را از بین نمی برد، بلکه باعث مسموم شدن غذا هم می شود.

سیب زمینی
سیب زمینی در صورت گرم شدن دوباره سمی می شود، بهترین روش برای مصرف آن جوشاندنش است.

(V 99 , 1 today)

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي