باورهای اشتباه در مورد پخت ماکارونی

باورهای اشتباه در مورد پخت ماکارونی را برای شما همراهان خوب گهر در این مطلب آماده کرده ایم.

باورهای اشتباه در مورد پخت ماکارونی

تصورات غلط درباره‌ی ماکارونی و طرز پخت آن هنوز نیز رایج است، درحالی‌که نکاتی که ایتالیایی‌ها برای این کار مورد توجه قرار می‌دهند ممکن است برای بسیاری جدید باشد.

اگر به آب جوش روغن نزنید ماکارونی‌ها به هم می‌چسبند.
تمام چیزی که نیاز دارید تا مطمئن شوید ماکارونی‌ها به هم نمی‌چسبند این است که مطمئن شوید آب به اندازه‌ی کافی دارید، پس از افزودن ماکارونی آن ها را یک یا دو بار خوب هم زده‌اید و اینکه در هنگام افزودن ماکارونی آب در حال جوشیدن بوده است.

نیاز به مقدار زیادی آب جوش ندارید.

اطمینان دارید. در ابتدا آب زیاد کمک می‌کند ماکارونی‌ها به هم نچسبند و بدون اینکه به هم گیر کنند فضای بیشتری برای حرکت داشته باشند. همچنین آب نشاسته‌ی آزادشده از ماکارونی‌ها را رقیق می‌کند، درنتیجه‌ی آب ماکارونی چسبناکی نخواهید داشت که منجر به چسبیدن ماکارونی‌ها به هم شود.

نیازی نیست آب کاملاً بجوشد.

در ابتدای افزودن ماکارونی‌ها این کار در حین پخت مانع چسبیدن آن‌ها به هم می‌شود و در نهایت ماکارونی شما طعمی خوب و بی‌نظیر خواهد داشت.

ماکارونی را پس از پخت آب بکشید.

نیازی نیست این کار را بکنید مگر اینکه می‌خواهید در سالاد سرد ماکارونی از آن‌ها استفاده کنید. در غیر این صورت شما نشاسته‌های با ارزشی را شسته‌اید و سس چاشنی، به درستی روی ماکارونی شما قرار نخواهد گرفت.

نیازی نیست به آب نمک بزنید.

اگر به آب در حال جوش نمک نزنید ماکارونی شما بی‌مزه خواهد شد. یعنی طعم واقعی ماکارونی شما خوب مشخص نخواهد شد.

ماکارونی تازه بهتر از ماکارونی خشک است.

لزوماً این‌طور نیست، این دو متفاوت‌اند. همان‌گونه که ماکارونی‌های دارای شکل‌های مختلف با سس مخصوص خود بهترند، سس‌های خاصی نیز در ایتالیا برای ماکارونی تازه استفاده می‌شوند. درحالی‌که نوع دیگری از سس برای ماکارونی خشک بهتر است.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه