X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

ارزش غذایی نان‌ کنجدی بیشتر است

دسته بندي : تغذیه,سلامت
تاريخ : ۳۱ تیر
بازديد : 474

ارزش غذایی نان‌ کنجدی بیشتر است

fus5dbsuk2we1sx9fih3 ارزش غذایی نان‌ کنجدی بیشتر است

 

یک متخصص تغذیه به زنان و نوجوانان توصیه کرد تا برای تأمین آهن، روی، کلسیم و امگا۳ مورد نیاز بدن خود، کنجد مصرف کنند.

مرتضی صفوی کنجد را برای سلامت پوست و مو و کمک به طی دوران رشد در نوجوانان مفید دانست.

وی گفت: از آنجایی که کنجد دارای امگا۳ است، برای سلامت پوست و مو بسیار مفید است و مصرف آن می‌تواند به داشتن پوستی شاداب بینجامد.

به گفته این متخصص تغذیه، کنجد همچنین دارای آهن، روی و کلسیم است و به همین دلیل خوراکی مناسبی برای نوجوانان برای طی دوران رشد محسوب می‌شود.

وی در این زمینه گفت: به علت داشتن آهن، روی و کلسیم، مصرف حلوای تهیه شده از کنجد را برای نوجوانان و زنان توصیه می‌کنم.

صفوی همچنین به ارزش غذایی نان‌های کنجدی نیز اشاره کرد و افزود: اگر کنجد استفاده شده در نان، از کیفیت بالایی برخوردار باشد، قطعاً ارزش غذایی نان را افزایش می‌دهد و توصیه می‌شود که هموطنان از نان‌های کنجدی استفاده کنند.

وی تاکید کرد: اما اگر کنجد یا خود نان دچار سوختگی شود، ارزش غذایی خود را از دست می‌دهد و حتی می‌تواند سرطانزا نیز باشد.

این متخصص تغذیه زمان مناسب برای پخت کنجد را ۳ تا ۴ دقیقه عنوان کرد و تذکر داد: در تهیه نان کنجدی حتماً به سلامت کنجد استفاده شده در آن توجه شود.

بخوانید :   برنامه غذایی رژیم نظامی

منبع:فارس

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي