X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

آموزش پخت جوجه چینی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۶ اردیبهشت
بازديد : 423

آموزش پخت جوجه چینی

مواد لازم برای ۴ نفر :
فیله مرغ : ۵۰۰ گرم
پودر سوخاری : به میزان لازم
سفیده تخم مرغ : ۲ عدد
نمک : کمی به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زعفران : به میزان لازم
198549 آموزش پخت جوجه چینی
طرز تهیه :
مواد لازم براى خواباندن فیله‌ها :
پیاز رنده شده درشت : یک عدد
عسل : یک قاشق غذاخوری
نمک و ادویه دلخواه ( زنجبیل تازه .. سیر ….. )
زعفران دم شده : یک قاشق غذاخوری غلیظ

طرز تهیه :
فیله‌هاى مرغ را در یک کیسه پلاسیک با این مواد ترکیب کرده و براى حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه پودر سوخاری :
روش خانگی :
به این شکل که نان باگت را به قطعات باریک برش می‌دهیم و در فر داغ قرار داده تا کمى برشته شوند و بعد از اینکه خوب در محیط خنک شدند، داخل غذا ساز ریخته و چند بار آن را خرد می‌کنیم تا یکدست شوند در نهایت داخل یک سبد با سوراخ‌هاى خیلى ریز ریخته تا یکدست شوند (الک کردن ) وکنار گذاشته و بسته به نیاز، به مقدارى از آن نمک وادویه اضافه می‌کنیم وحتماً مقدارى هم سادهء آن را کنار گذاشته براى مصارف شیرنى‌پزى .
فیله‌هاى خوابانده شده را بیرون آورده و داخل آنها سیخ چوبى کرده و کنار می‌گذاریم . سفیده تخم مرغ را با کمى نمک خوب می‌زنیم تا کف کند ( در صورتى که دوست داشته باشید کمى هم زعفران و فلفل ) و کنار دستمان قرار می‌دهیم براى راحتى کار می‌شود این سفیده را درون یک بشقاب تخت بریزید .
ابتدا فیله به سیخ کشیده را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد در پودر سوخارى. بعد دوباره درون سفیده قرار دهید و بعد از آن داخل روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
بعد فیله‌ها را روى دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافه آن برود و در کنار سبزی‌جات و سس دلخواه نوش جان کنید.

مطلب پیشنهادی :   همه آنچه که باید در مورد ازدواج مجدد باید بدانید
منبع: loghmeh.com
(کل ۷۴۹ , ۱ آمار امروز)
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي