آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر با سبزیجات

آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر با سبزیجات

در این متن دستور تهیه بادمجان شکم پر با سبزیجات را برایتان گفته ایم.

 آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر با سبزیجات

مواد لازم:
یک بادمجان کوچک
دانه های جدا شده از بلال شیرین
یک پیاز کوچک ، خرد شده بصورت ریز
یک گوجه فرنگی خرد شده
یک حبه سیر رنده شده
4 و 2/1پیمانه روغن کلزا
2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
2/1 قاشق چایخوری نمک
4/1 قاشق غذاخوری روغن تازه ارگانو
4/1قاشق غذاخوری فلفل
2/1 پیمانه آب
3/1پیمانه پنیر چدار
زمان لازم برای تهیه این غذا 50 دقیقه می باشد.

1-    بادمجان را بصورت افقی برش دهید.داخل آن را کمی خالی کنید.تقریبا 4/1 گوشت آن را داخلش باقی بگذارید.باقی آن را برش دهید و داخل بادمجان را کمی نمک بزنید.

2-    در یک ماهیتابه بزرگ نچسب گوشت خرد شده بادمجان، ذرت، پیاز، گوجه فرنگی، و سیر را در روغن تفت دهید تا پیاز ترد شود. کمی آب داخل آن بریزید.باقی مواد را داخل شکاف بادمجان بریزید.و کمی آب روی مواد ریخته و بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد.
منبع: ileev.com
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه