X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي
loading...

آموزش روش تهیه کیک نارگیلی

دسته بندي : دسر,سبک زندگی
تاريخ : ۴ بهمن
بازديد : 132

⚡⚡⚡

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

آموزش روش تهیه کیک نارگیلی

coconut2 cake1 آموزش روش تهیه کیک نارگیلی

طرز تهیه کیک نارگیلی

کیک نارگیلی کیک محبوب بین انواع کیک ها هست که در این مطلب طرز تهیه کیک نارگیلی خوشمزه را آورده ایم.

 

مواد لازم کیک نارگیلی :

 کره ذوب شده یک و یک دوم پیمانه
 شکر  یک دوم پیمانه
 تخم مرغ ۴ عدد
ماست یونانی  یک پیمانه
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
آرد یک و سه چهارم پیمانه
پودر نارگیل برشته شده یک پیمانه + ۲ قاشق سوپخوری برای تزیین
خامه فرم گرفته یک و یک دوم پیمانه
پودر شکر ۳ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه کیک نارگیلی :

کره ذوب شده و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای و حجیم شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.

بخوانید :   سیاست های زنانه برای همسرداری

 

ماست یونانی، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید. آرد و یک پیمانه پودر نارگیل برشته شده را با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

خمیر را در قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت ۶۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

 

برای حصول اطمینان از پخت کیک، خلالی چوبی در آن فرو کنید، در صورتی که تمیز بیرون آید، یعنی کیک پخته است.

 

پس از این که کیک خنک شد، آن را از قالب جدا کنید.

خامه فرم گرفته و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و روی کیک را با آن تزیین کنید و ۲ قاشق پودر نارگیل برشته شده باقیمانده را روی آن بپاشید. سپس سرو کنید.

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي