X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

آموزش درست کردن ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک

تاريخ : ۱۱ دی
بازديد : 261

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

آموزش درست کردن ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک

apricot2 pickle1 آموزش درست کردن ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک

طرز تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک

• زمان تهیه: ۳۵ دقیقه

• زمان باقی ماندن در چاشنی: ۳۰ دقیقه

• فرایند آماده سازی: ۱۰ دقیقه

 

مواد لازم برای تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک :

سرکه بالزامیک سفید یک پیمانه
 عسل  نصف پیمانه
 آب  نصف پیمانه
 چوب دارچین  ۵ تا ۷ سانتی متری
میخک کامل ۶ عدد
زردآلوی رسیده ۹۰۰ گرم

 

طرز تهیه ترشی زردآلو با سرکه بالزامیک :

برای تهیه شربت، در یک قابلمه متوسط سرکه، عسل، آب، دارچین و میخک را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد سپس حرارت را کم کنید. به مدت ۵ دقیقه بگذارید نیم جوش باقی بماند. از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس میخک و دارچین را جدا کنید.

 

یک قابلمه را آب کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. کاسه بزرگی را با آب یخ پر کنید. زردآلوها را ۳۰ تا ۶۰ ثانیه داخل آب جوش بیندازید. سپس با قاشق آنها را داخل آب یخ بریزد تا پوست آنها به راحتی جدا شوند.

بخوانید :   آموزش تهیه ژله کج یک دسر با کلاس!

 

این کار را با همه زردآلوها تکرار کنید. آنها را چهار قاچ کنید. سپس آنها را داخل شیشه شسته و استرلیزه شده بریزید.

 

شربت را دوباره گرم کنید و بجوشانید سپس روی زردآلوها بریزید و حدود یک سانتی متر از بالای شیشه را خالی نگه دارید. در شیشه را محکم ببندید.

 

شیشه را ۱۰ دقیقه داخل آب در حال جوش روی حرارت قرار دهید. سپس در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود.

 

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي