X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

آموزش درست کردن ترشی به

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۲ آبان
بازديد : 532

آموزش درست کردن ترشی به

ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می‌رسد. ترشی به را کنار انواع غذا‌ها می‌توان استفاده کرد.

215901 آموزش درست کردن ترشی به
آماده سازی : ۱۰ دقیقه
مناسب فصل : همه فصول
مواد لازم :
به : یک کیلو‌گرم
سرکه ترجیحا سرکه سیب : یک لیتر
نمک : به میزان لازم

طرز تهیه :
به‌ها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفت وسط به را در آورید.
روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود، یک ساعت کافی است.
سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه ( من از سرکه سیب استفاده میکنم ) مخلوط و روى به‌ها بریزید.
درب شیشه را محکم بسته و بگذارید دو هفته برسد.
بعد کنار غذا و ترشى‌هاى دیگه نوش جان کنید.
نکته تهیه ترشی به :
این ترشى نیاز به هیچ ادویه و یا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى‌اش بسیار خوش طعم است.

منبع : hamshahrionline.ir

بخوانید :   آموزش روش تهیه کیک نارگیلی
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي