X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

آموزش درست کردن ترشی به

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۲ آبان
بازديد : 409

آموزش درست کردن ترشی به

ترشی به به دلیل داشتن میوه به بسیار خوش عطر و بو است. طرز تهیه ترشی به بسیار ساده است و سریع می‌رسد. ترشی به را کنار انواع غذا‌ها می‌توان استفاده کرد.

215901 آموزش درست کردن ترشی به
آماده سازی : ۱۰ دقیقه
مناسب فصل : همه فصول
مواد لازم :
به : یک کیلو‌گرم
سرکه ترجیحا سرکه سیب : یک لیتر
نمک : به میزان لازم

طرز تهیه :
به‌ها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفت وسط به را در آورید.
روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود، یک ساعت کافی است.
سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه ( من از سرکه سیب استفاده میکنم ) مخلوط و روى به‌ها بریزید.
درب شیشه را محکم بسته و بگذارید دو هفته برسد.
بعد کنار غذا و ترشى‌هاى دیگه نوش جان کنید.
نکته تهیه ترشی به :
این ترشى نیاز به هیچ ادویه و یا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى دارد و ترشى‌اش بسیار خوش طعم است.

منبع : hamshahrionline.ir

بخوانید :   دستور پخت مینی کیک خرمالو
(کل ۱۸۸ , ۱ آمار امروز)
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي