آموزش تهیه کاپ کیک شکلاتی موزی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 6 اردیبهشت

خانواده کاپ کیک ها بسیار وسیع و زیاد هستند در این بخش از آموزشهای آشپزی طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی موزی که یک دسر خوشمزه و شیک هست را می توانید یاد بگیرید

آموزش تهیه کاپ کیک شکلاتی موزی, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم برای کاپ کیک شکلاتی موزی

۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) شکر سفید
۱ پیمانه (۱۳۰ گرم) آرد همه منظوره
۱/۳ پیمانه (۳۵ گرم) پودر کاکائو
۳/۴ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۳/۴ قاشق چای خوری بیکینگ سودا
۱/۴ قاشق چای خوری نمک
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
۱/۲ پیمانه موز رسیده له شده (تقریبا یک عدد موز متوسط)
۱/۲ پیمانه (۱۲۰ میلی لیتر) آب گرم
۱/۴ پیمانه (۶۰ میلی لیتر) شیر
۱/۴ پیمانه (۶۰ میلی لیتر) روغن مایع گیاهی، ذرت، کانولا و یا هرروغن بدون بو دیگه
۳/۴ قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص

مواد لازم برای فراستینگ فاج شکلاتی

۳ اونس (۹۰ گرم) شکلات تلخ
۱/۲ پیمانه (۱۱۳ گرم) کره، به دمای اتاق رسیده باشه
۱ پیمانه (۱۲۰ گرم) پودر قند یا پودر شکر، الک شده
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی موزی

فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت معادل ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. یه قالب مافین ۱۲ تایی با سایز معمولی هم نیاز داریم. لاینرها رو بذارید داخل قالب و یا اینکه قالب رو با کره یا اسپری روغن چرب کنید.
داخل یک کاسه بزرگ آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، بیکینگ سودا و نمک رو با هم ویسک کنید.
برای این کیک موز رسیده کاملا شیرین نیاز داریم. تو پست مافین موزی نوشتم که چطور موز رسیده برای مواقع ضروری فریز کنید.
داخل یه کاسه دیگه موز رو له کنید و تخم مرغ، آب، شیر، روغن و عصاره وانیل رو هم بهش اضافه کنید و کاملا هم بزنید.
وسط مواد خشک یه گودال درست کنید و مواد تر رو بریزید داخلش و هم بزنید (یا ویسک کنید) تا همه مواد کاملا مخلوط بشن و یه خمیر تقریبا شل داشته باشید.
با اسکوپ بستنی یا قاشق یا یه ملاقه کوچیک و یا حتی با کمک پارچ اندازه گیری سه چهارم لاینرها رو با مواد کیک پر کنید.
کاپ کیک ها رو برای ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که تستر از وسط کیک ها تمیز بیرون بیاد، بذارید داخل فر.
بعد از پختن کیک ها بذارید کاملا سرد بشن تا برای تزئین با فراستینگ آماده باشن.

طرز تهیه فراستینگ فاج شکلاتی

شکلات رو به روش بن ماری (روی بخار آب درحال جوش) و یا داخل مایکروفر ذوب کنید و بذارید سرد بشه و به دمای اتاق برسه.
داخل کاسه استند میکسر یا با همزن دستی کره رو برای یک دقیقه هم بزنید تا کاملا نرم و کرمی بشه. پودر قند رو بهش اضافه کنید و حدود دو دقیقه دیگه با سرعت متوسط رو به بالا هم بزنید تا کاملا سبک و ابری بشه و بعد وانیل رو هم بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه. در آخر شکلات رو (که حتما باید به دمای اتاق رسیده باشه، چون اگه گرم باشه کره رو آب میکنه و فراستینگ خراب میشه) به باترکریم اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید تا شکلات داخل کرم مخلوط بشه. سرعت همزن رو زیاد کنید و با سرعت متوسط رو به بالا برای ۲ تا ۳ دقیقه دیگه هم بزنید تا یه فراستینگ صاف، کرمی و کاملا سبک داشته باشید.
حالا با این فراستینگ میتونید کاپ کیک ها رو به هرشکلی که دوست دارید تزئین کنید.
با این مقدار مواد ۱۲ تا کاپ کیک با سایز معمولی خواهیم داشت.

کاپ کیک شکلاتی موزی
نکات تکمیلی در مورد کاپ کیک شکلاتی

کاپ کیک شکلاتی جزو کیک و شیرینی – مافین و کاپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
کاپ کیک شکلاتی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد . کاپ کیک شکلاتی

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي