X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

آموزش تهیه ژله کج یک دسر با کلاس!

دسته بندي : دسر,سبک زندگی
تاريخ : ۲۰ آبان
بازديد : 644

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

آموزش تهیه ژله کج یک دسر با کلاس!

crooked2 jelly1 آموزش تهیه ژله کج یک دسر با کلاس!

طرز تهیه ژله کج

یک و نیم لیوان شیر و دو قاشق غذاخوری شکر دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه نوک چاقو وانیل گذاشتم روی حرارت تا شکر آن حل شود بعد یک و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را داخل نصف لیوان شیر به روش بن ماری حل کردم به آن ها اضافه کردم قالب ها را کج چیدم  پاناکوتا را داخل آن ریختم و گذاشتم گرفت بعد برعکس چیدم ژله آناناسم را داخل ظرف ریختم گذاشتم گرفت روی آن را با خامه و ژل بریلو و آناناس تزیین کردم.

بخوانید :   دستور تهیه کوفته کدو سبز
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي