مطالب پيشنهادي
.

آموزش تهیه چیزکیک بدون فر فوری

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۴ مهر
بازديد : 588

چیز کیک یک دسر بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. در ادامه آموزش تهیه چیزکیک بدون فر فوری را می خوانید

1021729 876 آموزش تهیه چیزکیک بدون فر فوری

مواد لازم:

  • بیسکویت ساده ۱۸ عدد
  • کره (بدون نمک، آب شده) ۱۱ قاشق سوپخوری
  • شکر ۲ قاشق سوپخوری
  • پنیر خامه ای (در دمای اتاق) ۴۸۰ گرم
  • شیر (غلیظ شده شیرین) ۴۵۰ گرم
  • آب لیمو (تازه) ۱/۴ فنجان
  • پوست لیمو ترش ۱ و نیم قاشق چایخوری
  • عصاره وانیل ۱ و نیم قاشق چایخوری
  • دانه انار (برای تزئین) ۱/۳ فنجان

طرز تهیه:

بیسکویت ها را در یک غذا ساز بریزید و بزنید تا خوب ریز شود. به جای آن می توانید آنها را در یک کیسه پلاستیکی در بسته بریزید و له کنید. خرده بیسکویت ها را در یک کاسه متوسط بریزید و کره آب شده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مخلوط بیسکویت را کف و دور (تا ارتفاع ۶ سانتی متری) یک قالب فنری ۲۲ سانتی متری بریزید. می توانید با کف و دور یک پیمانه بیسکویت را به قالب فشار دهید. روی نان بیسکویتی را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

مطلب پیشنهادی :   طرز تهیه انواع غذاهای محلی کرمان

در یک مخلوط کن پنیر خامه ای را خوب بزنید تا نرم و یکدست شود سپس شیر غلیظ شده را در آن بریزید. آب لیموترش، پوست لیموترش و عصاره وانیل را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند.

مخلوط را داخل قالب نان بیسکویتی بریزید. روی چیز کیک را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و ۳ ساعت و نیم تا ۴ ساعت تا سفت شود داخل یخچال قرار دهید.

وقتی خواستید کیک را سرو کنید آن را از یخچال بیرون بیاورید و فنر قالب را فشار دهید تا کیک از آن بیرون بیاید. روی کیک دانه انار بریزید سپس برش بدهید و سرو کنید.

نکته:
این چیز کیک غلظت نرمی مانند پودینگ دارد. چون ژلاتین داخل مخلوط وجود ندارد چیز کیک به هیچ وجه سفت تر از پودینگ نمی شود.

(V 1,043 , 1 today)
.
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
X بستن تبليغات
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي