X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

آموزش تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۳۱ فروردین
بازديد : 116

آموزش تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

پای گوشت آموزش تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی

مواد لازم برای پای گوشت و لوبیا چیتی

گوشت چرخ کرده ۹۰۰ گرم
فلفل شیرین ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
آب ۲ فنجان
لوبیا چیتی ۴۲۵ گرم
چیپس ذرت ۴٫۵ فنجان
پنیر چدار رنده شده ۱۷۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده ۳/۴ فنجان
پیاز قرمز خرد شده ۶ قاشق غذاخوری
خامه ترش (اختیاری) به مقدار لازم
گشنیز خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی

در یک قابلمه بزرگ گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شده و بپزد.
سپس فلفل، آرد، نمک و پودر سیر را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد آب را کم کم اضافه کنید.
حال لوبیا را اضافه کنید و مواد را به جوش آورید. سپس حرارت را کم کنید.
بدون درپوش به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا غلیظ تر شوند. در این مدت زمان، گاه گاهی هم بزنید.
برای سرو، چیپس را بین ۶ ظرف دلخواه تقسیم کنید. روی چیپس مخلوط گوشت را بریزید.
بعد پنیر، گوجه فرنگی و پیاز را اضافه کنید. در صورت دلخواه با خامه ترش و گشنیز تزئین و سرو کنید.

مطلب پیشنهادی :   انتخاب گلدان مناسب برای دکوراسیون داخلی

نکات تکمیلی در مورد پای گوشت

پای گوشت جزو پیش غذا – پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
پای گوشت را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد . پای گوشت

(V 52 , 1 today)

عکس شوهر واقعی ترانه علیدوستی بازیگر نقش شهرزاد


loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي