آموزش تهیه ناگت سبزیجات

در این بخش مطلب جدیدی برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده ایم که دعوت می کنیم تا پایان ما را همراهی کنید.

عنوان مطلب جدیدی که در این قسمت از سایت گهر به آن می پردازیم:

آموزش تهیه ناگت سبزیجات

آموزش تهیه ناگت سبزیجات

طرز تهیه ناگت سبزیجات

مواد لازم برای ناگت سبزیجات (۴ – ۲ نفر) :

 پوره سیب زمینی یک و نیم پیمانه
پودر سوخاری نصف پیمانه
اسفناج پخته و خرد شده یک سوم پیمانه
 روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
نمکیک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه ناگت سبزیجات :

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. درون ظرف مخصوص پخت، لایه ای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید.

درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چای خوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.

درون کاسه ای متوسط، سیب زمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آن ها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید.

ناگت ها را به ظرفی که از قبل آماده کرده اید منتقل کرده و کمی آن ها را به روغن آغشته کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه آن ها را بپزید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه