X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

آموزش تهیه قارچ شکم پر با اسفناج

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۵ تیر
بازديد : 623

در ادامه آموزش تهیه قارچ شکم پر با اسفناج را می خوانید

creamy spinach stuffed mushrooms02 آموزش تهیه قارچ شکم پر با اسفناج

مواد لازم:

برگ اسفناج : ۲۰۰ گرم
پوره سیر یا سیر رنده شده : ۲ قاشق چایخوری
کره : ۳ قاشق چایخوری
پنیر پارمزان : ۴ قاشق چایخوری
خامه ترش : ۳ قاشق چایخوری
قارچ بزرگ : ۱۰ عدد
نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه:

اسفناج را ریز خرد کنید.
تمام مواد را با اسفناج کاملا مخلوط کنید.
قارچ ها را کاملا بشویید و پایه آنها را جدا کنید.
کف تابه تان را با قلمو چرب کنید.
یک قاشق از مواد درون هر قارچ ریخته و قارچ ها را درون تابه بگذارید.
تابه را درون فر بگذارید تا پنیر کاملا آب شود.

بخوانید :   بهبود روابط همسران و اصول آن
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي