X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

آموزش تهیه شیرینی گردویی

تاريخ : ۲۷ اسفند
بازديد : 213

آموزش تهیه شیرینی گردویی

شیرینی گردویی یکی از لذیذترین شیرین ها است و معمولا به عنوان شیرینی مخصوص عید از ان یاد می شود. در ادامه دستور تهیه شیرینی گردویی را می خوانید

walnut3 cookie3 آموزش تهیه شیرینی گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی

مواد لازم برای شیرینی گردویی :

 شکلات شیری  ۱۰۰ گرم
 کره ۱۰۰ گرم
 پودر شکر  ۷۰ گرم
 تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر گردو ۱۰۰ گرم
دارچین ۱ قاشق سوپخوری
آرد ۲۰۰ گرم
گردو به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی گردویی :

شکلات را خرد و بن ماری کنید و اجازه دهید تا سرد شود. کره + پودر شکر + تخم مرغ + وانیل را با همزن برقی ۱ دقیقه بزنید. شکلات سرد شده + پودر گردو + دارچین را اضافه کنید و با لیسک کاملا مخلوط کنید و در مرحله آخر آرد را اضافه کنید.

به خمیر حدودا نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید و از مواد به اندازه ی گردو کوچک بردارید و در دست گلوله کنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی خمیرها نصف گردو بگذارید و کمی فشار دهید. در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.

منبع: گهر

بخوانید :   دستور تهیه سوسیس تند و شیرین
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي