نوروز 95 نزدیک است. در این مطلب آموزش تهیه شیرینی انگشتی ویژه نوروز 95 را منتشر کنیم.
دمای فر : 180 درجه سانتیگراد
زمان پخت : 15 دقیقه
مواد لازم:
آرد | 220 گرم |
آرد برنج | 1/5 قاشق سوپخوری |
پودر شکر | 60 گرم |
پودر بادام | 2 قاشق غذاخوری |
کره خرد شده | 180 گرم |
شکلات | برای تزئین |
طرز تهیه:
آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم.
کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.
از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم.
شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.
در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.
بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.