X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي
loading...

آموزش تهیه شیرینی انگشتی ویژه نوروز ۹۵

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۸ اسفند
بازديد : 577

نوروز ۹۵ نزدیک است. در این مطلب آموزش تهیه شیرینی انگشتی ویژه نوروز ۹۵ را منتشر کنیم.

fo3751 آموزش تهیه شیرینی انگشتی ویژه نوروز 95

دمای فر : ۱۸۰ درجه سانتیگراد
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مواد لازم:

 آرد ۲۲۰ گرم
آرد برنج  ۱/۵ قاشق سوپخوری
پودر شکر ۶۰ گرم
 پودر بادام ۲ قاشق غذاخوری
کره خرد شده ۱۸۰ گرم
شکلات برای تزئین

 

طرز تهیه:
آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم.
کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.
از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم.
شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.
در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.

بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.

بخوانید :   دستور پخت كباب مغولی
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي