X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

آموزش تهیه شیرینی انگشتی ویژه نوروز ۹۵

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۸ اسفند
بازديد : 444

نوروز ۹۵ نزدیک است. در این مطلب آموزش تهیه شیرینی انگشتی ویژه نوروز ۹۵ را منتشر کنیم.

fo3751 آموزش تهیه شیرینی انگشتی ویژه نوروز 95

دمای فر : ۱۸۰ درجه سانتیگراد
زمان پخت : ۱۵ دقیقه
مواد لازم:

 آرد ۲۲۰ گرم
آرد برنج  ۱/۵ قاشق سوپخوری
پودر شکر ۶۰ گرم
 پودر بادام ۲ قاشق غذاخوری
کره خرد شده ۱۸۰ گرم
شکلات برای تزئین

 

طرز تهیه:
آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم.
کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.
از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم.
شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.
در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.

بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.

(کل ۴۷۷ , ۱ آمار امروز)
بخوانید :   دکوراسیون اتاق مشترک فرزندان در خانه های کوچک
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي