X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

آموزش تهیه خورش بوقلمون

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۳ شهریور
بازديد : 407

خورش بوقلمون یکی از غذاهای بسیار لذیذی است که در جای جای ایران به طرق مختلفی پخته می شود. در این مطلب به آموزش این غذای خوشمزه می پردازیم.

booghalamoon آموزش تهیه خورش بوقلمون

مواد لازم برای تهیه خورش بوقلمون :

گوشت بوقلمون : ۳۰۰ گرم
سیب‌زمینی :دو عدد
شوید خشک : دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده : یک عدد
تخم آفتا‌ب‌گردان : یک قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون : سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمک و زعفران : به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش بوقلمون :

برای تهیه خورشت بوقلمون در ابتدا گوشت بوقلمون را به تکه‌های ریز قیمه‌ای درآورید و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار دهید و در یخچال بگذارید.
سپس گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن‌ زیتون روی حرارت ملایم تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آن‌گاه سیب‌زمینی‌، شوید و تخم آفتابگردان را اضافه ‌کنید.
وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورشت غلیظ شد، در ظرف مورد نظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن‌زیتون روی آن بریزید.

(کل ۵۲۸ , ۱ آمار امروز)
بخوانید :   روش های ساده و مهمی برای نگهداری از باغچه
loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي