X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي
loading...

آموزش تهیه حلیم بادمجان متفاوت با لوبیا سفید

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۵ بهمن
بازديد : 746

حلیم بادمجان از غذاهای خوشمزه ایرانی هاست. در این مطلب آموزش تهیه حلیم بادمجان متفاوت با لوبیا سفید را منتشر می کنیم.

halim2 آموزش تهیه حلیم بادمجان متفاوت با لوبیا سفید

مواد اولیه:

  • بادمجان قلمی ۱۰ تا ۱۲ عدد
  • گوشت سر دست ۱ کیلوگرم
  • لوبیا سفید ۵۰۰ گرم
  • پیاز سرخ کرده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • کشک سائیده ۲ تا ۳ پیمانه
  • روغن ۳۵۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

۱٫داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می‌ریزیم. گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا بپزند.

۲٫پوست بادنجان‌ها را می‌گیریم و سر آن‌ها را می‌گیریم. سپس می‌شوییم و روی آن‌ها کمی نمک می‌ریزیم تا تلخی آن گرفته شود. داخل یک تابه بزرگ، مقداری روغن می‌ریزیم و بادنجان‌ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.

۳٫گوشت را پس از پختن از آب خارج می‌کنیم. بادنجان‌های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌ریزیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم و مخلوط می‌کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی آن‌را به‌هم می‌زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده و کش‌دار شود.

بخوانید :   آموزش تهیه خاگینه گردو

۴٫ظرف را از روی آتش بر می‌‎داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم. روی آن‌را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست‌گرفته تزئین می‌نمائیم. می‌توان مقداری گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادنجان سر میز گذاشت. حلیم بادنجان را بدون کشک هم می‌توان سرو نمود.

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي