X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي
loading...

آموزش تهیه ترافل خرما

تاريخ : ۹ خرداد
بازديد : 167

در این مطلب آموزش تهیه ترافل های رنگی خرما مناسب سفره های افطار شما عزیزان ، تهیه کرده ایم.

masoumehrasouli 32121845 204062466985083 1729847157055291392 n 1 e1527678082352 آموزش تهیه ترافل خرما

مواد لازم :

۲۰ عدد ترافل (توپک خرما)
خرما ۲۰ عدد
بیسکوییت پتی بور ۶ عدد 
کره ۱ ق غ
گردو به میزان لازم 
پودر نارگیل و پسته و کنجد و … به میزان لازم

طرز تهیه :

خرماها رو پوستش رو کندم و هسته اش رو در آوردم . برای اینکه راحت از پوستش در بیاد یه دقیقه داخل آب جوش قرار دادم و به راحتی کنده میشه و بعد لهش کردم و با بیسکوییت پتی بور پودر شده مخلوط کردم و با کمی کره تفت دادم . (می تونین کره هم استفاده نکنین و تفت ندین اگر برای بچه ها درست می کنین کره مقوی هست و خوب بهتره استفاده بشه و هم اینکه چسبندگی رو می گیره و باعث میشه راحت باهاش کار کنین ) 
بعد از مواد خرمایی به اندازه یه فندق برداشتم و میانش پسته یا گردو یا فندق یاهر چی دوست داشته باشین ، من گردو قرار دادم بعد توی دست گوله کردم . 
آخرش هم توی پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گل محمدی یا کنجد غلتوندم .

 

منبع : Masoumehrasouli

بخوانید :   دستور تهیه سوپ سفيد یک سوپ‌ مجلسی
loading...
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي