آموزش تهیه ترافل خرما

در این مطلب آموزش تهیه ترافل های رنگی خرما مناسب سفره های افطار شما عزیزان ، تهیه کرده ایم.

ترافل خرما یک میان وعده خوشمزه و مقوی است که می توانید همراه چای میل کنید 🙂

آموزش تهیه ترافل خرما

آموزش تهیه ترافل خرما

مواد لازم :

۲۰ عدد ترافل (توپک خرما)
خرما ۲۰ عدد
بیسکوییت پتی بور ۶ عدد 
کره ۱ ق غ
گردو به میزان لازم 
پودر نارگیل و پسته و کنجد و … به میزان لازم

طرز تهیه :

خرماها رو پوستش رو کندم و هسته اش رو در آوردم . برای اینکه راحت از پوستش در بیاد یه دقیقه داخل آب جوش قرار دادم و به راحتی کنده میشه و بعد لهش کردم و با بیسکوییت پتی بور پودر شده مخلوط کردم و با کمی کره تفت دادم . (می تونین کره هم استفاده نکنین و تفت ندین اگر برای بچه ها درست می کنین کره مقوی هست و خوب بهتره استفاده بشه و هم اینکه چسبندگی رو می گیره و باعث میشه راحت باهاش کار کنین ) 
بعد از مواد خرمایی به اندازه یه فندق برداشتم و میانش پسته یا گردو یا فندق یاهر چی دوست داشته باشین ، من گردو قرار دادم بعد توی دست گوله کردم . 
آخرش هم توی پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گل محمدی یا کنجد غلتوندم .

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه