X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي
loading...

آموزش تهیه بستنی عسلی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۳۰ مرداد
بازديد : 89

ما در این مقاله از سایت گهر قصد داریم در مورد آموزش تهیه بستنی عسلی   صحبت کنیم. از شما عزیزان دعوت می کنیم تا پایان این مقاله گهر را همراهی کنید.

Honey ice cream آموزش تهیه بستنی عسلی

روشی ساده با استفاده از مواد خانگی برای درست کردن بستنی وجود دارد که شاید آن را ندانید.

بستنی در میان کودکان و حتی بزرگسالان طرفداران زیادی دارد. خوردن آن مخصوصا در فصل گرما شدیدا لذت‌بخش است. به همین دلیل در زیر طرز تهیه بستنی کاملا ساده خانگی با موادی در دسترس را به شما یاد می‎‏دهیم که می‎تواند برای پذیرایی از مهمانان هم مفید باشد.

مواد لازم:

  • ۲۵۰ میلی‌لیتر شیر
  • ۱۲۵ گرم عسل
  • ۲ عدد زرده تخم‎مرغ
  • ۱۵۰ میلی‌لیتر خامه پرچرب هم‎زده شده

طرز تهیه بستنی عسل:

  1. شیر را روی حرارت گاز قرار دهید. عسل را به آن اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا شیر شروع به جوشیدن کند.
  2. دو زرده تخم‎مرغ را درون ظرفی جداگانه ریخته و حسابی هم بزنید، خامه را به آن اضافه کنید و سعی کنید آن‌ها را به خوبی میکس کنید. بعد آن را درون شیر در حال جوشیدن بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید. محصول به دست آمده را در ظرفی بریزید و بگذارید به خوبی خنک شود.
  3. مایع به دست آمده را درون دستگاه بستنی‎ساز بریزید و دستورالعمل دستگاه را دنبال کنید. اگر دستگاه بستنی‎ساز در خانه ندارید روش دستی آن هم بسیار خوش‎مزه خواهد بود. باید این مایع را در ظرفی در فریزر قرار دهید و هر ۱۰ دقیقه آن را بیرون آورده و حسابی هم بزنید تا زمانی که کاملا فریز شود.
(V 121 , 1 today)
مطلب پیشنهادی :   دستور پخت پودینگ شکلات نعنا

loading…


آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي