آشپزی : طرز تهیه کتلت لپه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 20 شهریور

لپه اصولا بیشترین کاربردش در خورش ها می باشد و استفاده کمی در دیگر غذاها از آن می شود. اینبار غذایی را به شما پیشنهاد می کنیم که اصل مواد آن با لپه می باشد. نام این غذای خوشمره کتلت لپه می باشد

آشپزی : طرز تهیه کتلت لپه, پورتال خبری فرهنگی گهر

 

جعفری خرد کردهدو قاشق غذاخوری۱۰۰ گرم / ۳۴ کالری
لپهیک کاسه ماست خوری۱۰۰ گرم / ۳۵۹ کالری
تخم مرغدو عدد۱۰۰ گرم / ۱۴۷ کالری
روغندو فنجان۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری
پیازیک عددیک عدد / ۵ کالری
گوشت چرخ کردهیک کاسه ماست خوری۱۰۰ گرم / ۲۴۰ کالری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم۱۰۰ گرم / ۰ کالری

 

آشنایی با روش تهیه کتلت لپه :

*. یک کاسه ماست خوری لپه را با کمی نمک و آب پخته تا آب آن تبخیر شود.

*. سپس آن را با گوشت کوب می‌کوبیم تا کاملاً له شود.

*. یک پیاز متوسط را پوست کنده، با دنده ریز رنده می‌کنیم.

*. سپس آب آن را جدا کرده، دور می‌ریزیم.

*. پیاز رنده شده، لپه له شده، یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده.

*. دو قاشق غذاخوری جعفری خرد کرده.

*. دو عدد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه کتلت لپه آماده شود.

*. دو فنجان روغن را کاملاً داغ کرده، کتلت ها را با شعله نسبتاً کم سرخ می‌کنیم.

*. در حین پخت، در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ها مغز پخت شوند.

 

خواص جعفری :

*. برای روشن شدن رنگ پوست مقدری جعفری را در نیم لیتر آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و صبح وشب صورت خود را با آن بشوئید بعد از یک هفته پوست صورت شما روشن می شود.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي