X بستن تبلیغات
مطالب پيشنهادي

آشپزی : طرز تهیه کتلت لپه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۲۰ شهریور
بازديد : 613

لپه اصولا بیشترین کاربردش در خورش ها می باشد و استفاده کمی در دیگر غذاها از آن می شود. اینبار غذایی را به شما پیشنهاد می کنیم که اصل مواد آن با لپه می باشد. نام این غذای خوشمره کتلت لپه می باشد

kotlet lape آشپزی : طرز تهیه کتلت لپه

 

جعفری خرد کرده دو قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۳۴ کالری
لپه یک کاسه ماست خوری ۱۰۰ گرم / ۳۵۹ کالری
تخم مرغ دو عدد ۱۰۰ گرم / ۱۴۷ کالری
روغن دو فنجان ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری
پیاز یک عدد یک عدد / ۵ کالری
گوشت چرخ کرده یک کاسه ماست خوری ۱۰۰ گرم / ۲۴۰ کالری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم ۱۰۰ گرم / ۰ کالری

 

آشنایی با روش تهیه کتلت لپه :

*. یک کاسه ماست خوری لپه را با کمی نمک و آب پخته تا آب آن تبخیر شود.

*. سپس آن را با گوشت کوب می‌کوبیم تا کاملاً له شود.

*. یک پیاز متوسط را پوست کنده، با دنده ریز رنده می‌کنیم.

*. سپس آب آن را جدا کرده، دور می‌ریزیم.

*. پیاز رنده شده، لپه له شده، یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده.

*. دو قاشق غذاخوری جعفری خرد کرده.

*. دو عدد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه کتلت لپه آماده شود.

بخوانید :   خرید سیسمونی و نکات مهمی در مورد آن

*. دو فنجان روغن را کاملاً داغ کرده، کتلت ها را با شعله نسبتاً کم سرخ می‌کنیم.

*. در حین پخت، در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ها مغز پخت شوند.

 

خواص جعفری :

*. برای روشن شدن رنگ پوست مقدری جعفری را در نیم لیتر آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید و صبح وشب صورت خود را با آن بشوئید بعد از یک هفته پوست صورت شما روشن می شود.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي