X بستن تبليغات
مطالب پيشنهادي

آبگوشت مغز دار غذای مخصوص تهرانی ها

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۱۰ اسفند
بازديد : 334

طرز تهیه آبگوشت مغز دار را برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

آبگوشت مغز دار آبگوشت مغز دار غذای مخصوص تهرانی ها

این آبگوشت با آبگوشت هایی که در خانه درست می کنید کمی متفاوت است. این آبگوشت را خیلی قدیم ها در تهران می پختند.تفاوت آن هم با آبگوشت های رایج امروزی به خاطر داشتن مغزها و همچنین آلو، سیب و قیسی است. بخورید و لذت ببرید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  •    ۳۰۰ گرم گوشت آبگوشتی
  •    ۴ /۱   پیمانه   لوبیا سفید
  •     ۲ /۱  پیمانه (  گردو ، مغز بادام ، مغز پسته  و مغز فندق)
  •     ۴  عدد قیسی
  •    ۶ عدد آلو خورشی
  •    ۱   عدد سیب درختی  متوسط
  •   ۱ عدد پیاز
  •  ۳ ق  س زعفران  آب شده
  •  به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا گوشت را شسته در سبد بگذارید تا آب آن کشیده شود. پیاز را بشویید، پوست آن را جدا کنید و به چهار تکه برش بزنید.

۲٫ در قابلمه ای مناسب ۴ لیوان آب،گوشت و پیاز را بریزید تا  پخته شوند.

مطلب پیشنهادی :   طرز تهیه بقچه پنیر و سبزی برای عصرانه

۳٫ لوبیا سفید را از قبل در ظرفی به مدت نصف روز  بریزید تا خیس بخورد. سپس لوبیا را آبکش کنید. وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا را اضافه کنید تا کاملا پخته شود.

۴٫ مغز گردو، بادام، پسته و فندق را در آب بگذارید تا بتوانید پوست آنها را به راحتی جدا کنید.

۵٫  سپس چهار مغز را بیفزایید و حدود نیم ساعت بگذارید با حرارت زیاد تا مواد کاملا بجوشد به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید .

۶٫ سیب درختی را بشویید و خرد کنید. قیسی، آلو خورشی و سیب را اضافه و حرارت را کم کنید تا کاملا مواد پخته شود و غذا جا بیفتد .

۷٫  حرارت را خاموش کنید و زعفران دم کرده را هم اضافه کنید و هم بزنید.

فوت و فن

اگر می خواهید عطر و رنگ زعفران بیشتر به خورد غذا برود، چند دقیقه قبل از اینکه حرارت اجاق گاز را خاموش کنید، زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.

مطلب پیشنهادی :   دانستن نکات مهم و ضروری برای یک آشپز خوب !
(کل ۴۵۲ , ۱ آمار امروز)
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي